Elisa Ruis was born on November 13, 1917 in Paris, France. Scroll below and check our most recent updates about Elisa Ruis Net Worth, Salary, Biography, Age, Career, Wiki. Also discover more details information about Current Net worth as well as Monthly/Year Salary, Expense, Income Reports!

Elisa Ruis est une actrice française, née Gisèle Pauline Payer, le à Paris 14e, morte le à Louveciennes (Yvelines). Elle fut l’épouse de Pierre Renoir.

Biographie

Filmographie

  • 1936 : Club de femmes de Jacques Deval
  • 1936 : La Course à la vertu de Maurice Gleize
  • 1937 : Au service du tsar de Pierre Billon
  • 1937 : Monsieur Breloque a disparu Robert Péguy
  • 1938 : La Marseillaise de Jean Renoir (La princesse de Lamballe)
  • 1938 : La Rue sans joie d’André Hugon (Régine Rozès)
  • 1938 : Orage de Marc Allégret
  • 1939 : Nadia la femme traquée de Claude Orval
  • 1939 : Serge Panine de Charles Méré et Paul Schiller
  • 1941 : Premier rendez-vous de Henri Decoin (Mademoiselle Marie)
  • 1942 : L’Appel du bled de Maurice Gleize (La femme de chambre)
  • 1942 : Le journal tombe à cinq heures de Georges Lacombe (Annette)
  • 1943 : Le Comte de Monte-Cristo de Robert Vernay (Nicole)
  • 1943 : Tornavara de Jean Dréville (Netochka)
  • 1946 : Mission spéciale de Maurice de Canonge
  • 1946 : Monsieur Grégoire s’évade de Jacques Daniel-Norman (Lina d’Arribal)
  • 1948 : Mort ou vif de Jean Tedesco
  • 1949 : Ces dames aux chapeaux verts de Fernand Rivers
  • 1949 : Le Furet de Raymond Leboursier

Théâtre

  • 1943 : Mon oncle et mon curé de Jean de La Brète, mise en scène Robert Ancelin, théâtre de la Porte-Saint-Martin
  • 1944 : Mademoiselle Antoinette de Jean Guitton, théâtre de l’Apollo

Liens externes

  • Portail du cinéma français Portail du cinéma français

Elisa Ruis has not shared about Elisa Ruis's parent's name. We will update Family, Sibling, Spouse and Children's information. Right now, we don't have much information about Education Life.

Bio/Wiki
First NameElisa
Last NameRuis
ProfessionActress
Died7 November, 1998
Birthday & Zodiac
Birth SignScorpio
Birth DateNovember 13, 1917
BirthdayNovember 13
Birth PlaceParis, France
CountryFrance
Height & Weight
Height (Approx.)Not Available
Weight (Approx.)Not Available

Elisa Ruis Net Worth

Elisa Ruis's estimated Net Worth, Salary, Income, Cars, Lifestyles & much more details has been updated below. Let's check, How Rich is Elisa Ruis in 2019-2020?

Estimated Net Worth in 2020Under Review
Previous Year's Net Worth (2019)Under Review
Annual Salary Under Review.
Income SourcePrimary Income source Actress (profession).

Noted, Currently We don't have enough information about Cars, Monthly/Yearly Salary etc. We will update soon.

Reference: Wikipedia, IMDb, Onthisday. Last update: 2020-09-17 02:06